• Verbouwing vrijstaand woonhuis

    Wierden
  • Ontwerp en bouw overkapte buitenkeuken

    Wierden

Onderhoud en renovatie

Maak kennis met Bouwbedrijf Hofman op het gebied van onderhoud & renovatie. Een bedrijf dat begeleidt, adviseert maar ook uitvoerend werk verricht voor u en mét uw organisatie. Door de jarenlange ervaring in de onderhouds- en renovatiebranche is het bedrijf de juiste partner voor u, zowel zakelijk als particulier.

"Het verschil zit vaak in kleine details. Wij informeren en communiceren, en maken onze beloofde kwaliteit waar. Door vooraf afspraken helder te hebben, voorkomen we teleurstelling achteraf."

Bij elk project draait het om het resultaat. Tijdens de realisatie van het resultaat staan bij Bouwbedrijf Hofman 'beperkte overlast en service' hoog in het vaandel. De uitvoering van de diverse werkzaamheden zorgt altijd voor een aanpassing in het dagelijkse leven. Echter, door te blijven communiceren over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering zorgt het team ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden zo min mogelijk als overlast worden ervaren.

De werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse taak van het team is zeer divers te noemen. Dat ziet u terug bij onze referenties.

Interieur & binnenrenovatie

Een mooie afwerking of het aanbrengen van oorspronkelijke details in huis vraagt om vakkundig personeel. Een goede timmerman verstaat zijn vak. Niet alleen het technisch aspect maar ook qua vormgeving wordt de opdrachtgever geholpen. Of het nu gaat om het verfraaien van een entree van een kantoorpand of flat of om een binnenrenovatie (badkamer, keuken, toilet) wij kunnen u door de vele ervaringen het juiste bieden.

Beglazing

Of uw huis nu vraagt om goede isolatie of in het kader van veiligheid. Wij adviseren u graag op het gebied van alles wat met beglazing te maken heeft. Of het nu gaat om isolatieglas, enkelglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, interieur beglazing of bewerkt glas, wij helpen u graag met het juiste advies!

Dak- en gevelrenovatie

Grote onderhoudswerkzaamheden zoals dak- of gevelrenovatie zorgen voor de juiste aanpak en betrouwbare specialisten. Of het nu gaat om dakrenovatie, vervangen van kozijnen, ramen en deuren of het vervangen van het gevelvoegwerk bij ons bent u op het juiste adres, mede doordat wij de lijnen op de werkvloer heel kort houden.

Houtsanering

Houtsanering is een vak apart. Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de houtsanering te achterhalen. Afhankelijk van het typeschade wordt de methodiek van de houtsanering gekozen, passende in uw budget. Diverse methodieken zijn mogelijk: kleine pastareparatie, grote pastareparatie, deel vervangen.

Vloerafwerking

Een geschikte vloerafwerking is niet zomaar gekozen. Wat is uw situatie? Aan welke eisen moet de vloer voldoen volgens u? Denk hierbij aan antislip, stootvastheid, temperatuurgevoeligheid, vloeistofdichtheid. Op basis van uw specifieke situatie gaat Bouwbedrijf Hofman graag op zoek naar de juiste vloerafwerking en biedt zo mogelijk nog alternatieven aan.